Service
Vi på Carlsline sätter kunderna i fokus, inte bara våra utan även era. Carlsline är den linje som symboliserar en helhet. Det räcker inte för oss att leverera ett perfekt kaffe. Vår framgång bygger på omtanke– vårt mål är att tillfredställa alla våra kunder. För att det ska bli en helhet så slutar inte vårt arbete när leveransen av kaffet är klart, utan när det nått slutkonsumenten. För att denne ska få njuta av det ultimata kaffet erbjuder vi demonstration och utbildning vid utnyttjandet av CarlsLine kaffe.

Utbildning
För att förgylla era och därmed våra kunders kaffe, räcker det inte med de bästa råvarorna. Vi vill hjälpa er att hitta det bästa tillvägagångssättet att servera kaffe på, dels för maximal service och för att uppnå det godaste kaffet men även för er egna ekonomiska vinning. Det är inte bara att servera en kaffe, för att bli en barista måste du tänka på de fem M:en

Miscela e Tostatura
- att blanda & rosta kaffet
Macinatura e Dosatura - att mala & dosera
Macchina - espressomaskinen
Mano - handhavandet, den som utför arbetet barristan
Manutenzione - att underhålla maskinen

Blandningen, rostningen och espressomaskinen är redan exceptionella. Det är de 3 återstående M:en som vi kan lära er att utföra rätt och därmed ge er möjligheten att servera det bästa kaffet. Genom vår omtanke och lyhördhet vill vi skapa en god och stark relation till er. Med utbildningen förgyller vi samarbetet samt säkerhetsställer kvalité vilket gynnar alla..


Leverans
"Villkor och tider för leverans sker efter överenskommelse."
Tjänster
CarlsLine vänder sig
först och främst till storkök som caféer och restauranger. Vi har ett brett utbud av maskinlösningar samt utbildning vid utnyttjande av vårt kaffe. Även privatpersoner och andra företag erbjuds att hemma eller på arbetsplatsen få möjligheten att avnjuta ett äkta kvalitetskaffe genom våra maskinlösningar.

Kaffe Konsult
CarlsLine är inte
bara kaffe, eftersom vi står för en helhet kan vi även erbjuda tips och förslag på lösningar för er verksamhet. Carls mångåriga erfarenhet av branschen gör att han kan agera bollplank för att tillsammans med Er finna de bästa lösningarna. Vi kan hjälpa Er med allt från att utforma och anpassa menyer till att förbättra arbetsmomenten. Även förslag till lokalens utformning/möblering är en del av konsulttjänsten.
Med rätt meny, miljö och service och med CarlsLine kaffe kommer Er verksamhet, och därmed CarlsLine bli ett vinnande koncept.

Design by Axén Design | Start | Carls Line | Italien | Filosofi | Produkter | Maskiner | Kontakt