Välkommen till CarlsLine
Carl, grundare till CarlsLine kaffe, har sedan många år tillbaka haft en nära kontakt med kaffekulturen. Både som verksamhetsansvarig, utbildad barrista och ägare till flera caféer, har han skapat sig erfarenheter och en kännedom om branschen. Den ständiga närvaron till svenska kaffekulturen har gett Carl möjligheten att se vad som saknas. Genom den direkta kontakten med Italien, det ursprungliga och traditionella, utvecklas ett kaffe som är anpassat till det nya och moderna.

Historien bakom CarlsLine Kaffe
Fadern Ballisteri har ett unikt smaksinne som han drog nytta av som vinkännare. Steget från vin till kaffe är inte långt. Det handlar om att urskilja smaker och ha en känsla för deras samhörighet så att de kompletterar varandra...
Läs Mer

CarlsLine Filosofi
Vi på Carlsline sätter kunderna i fokus, inte bara våra utan även era. Carlsline är den linje som symboliserar en helhet. Det räcker inte för oss att leverera ett perfekt kaffe. Vår framgång bygger på omtanke– vårt mål är att tillfredställa alla våra kunder...
Läs Mer


Crema Compact/2 Take away
CarlsLine samarbetar med CoffeeQueen.
Vårt samarbete gör att vi till ett förmånligt pris kan erbjuda dig fabriksnya, moderna maskiner som är väl anpassade för den svenska kaffekulturen.
Tack vare sin närhet och ständiga kontakt med kaffet i Norden, har CoffeeQueens maskiner en funktionalitet som är bättre anpassad än utländska maskiner.
Vår Målsättning
Att erbjuda ett kvalitetskaffe samt kunskap om kaffe,
till det rätta priset.

CarlsLine det bästa inom kaffe för restau-
ranger, caféer och storkök.
Vision
CarlsLine.
”TheLine”.
Linjen
.

”Genom att ge högsta kvalitet längsmed hela linjen vill vi skapa säkerhet som genererar tillit, som gör oss till det självklara valet."
"Knacka på"


Titta efter våra sälj- och leveransbilar, knacka på och fråga.
Design by Axén Design | Start | Carls Line | Italien | Filosofi | Produkter | Maskiner | Kontakt